Κλείσιμο

Επικοινωνία

image description Γνωρίστε τις υπηρεσίες OTE TV

Καλωσορίστε τις υπηρεσίες τηλεόρασης από τον OTE!

Απολαύστε πλούσιο περιεχόμενο επιλέγοντας πακέτα με θεματικά κανάλια και Video On Demand περιεχόμενο σε προσιτές τιμές για όλους! Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και show, ταινίες, σπουδαία αθλητικά γεγονότα, περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, παιδικά προγράμματα, μουσικά video... ένας ολόκληρος κόσμος ψυχαγωγίας στο σπίτι σας με OTE TV.
Σε κάθε σπίτι, για κάθε ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα. Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες που σας δίνει κάθε μια και ξεναγηθείτε σ’ έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές συγκινήσεις και ατελείωτο πλούτο συναισθημάτων!

 


Ποιο πακέτο να επιλέξω;

Μπορείτε να αποκτήσετε OTE TV με 2 διαφορετικούς τρόπου.

ΜΕΣΩ CONN-X

image description

Η τηλεόραση έρχεται σπίτι σας εύκολα και απλά, μέσω της σύνδεσης ADSL. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδέσετε το modem/router με τον αποκωδικοποιητή OTE TV & αποκτήστε πρόσβαση σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα αλλά και περιεχόμενο Video On Demand!

ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ

image description

Με αυτή την επιλογή λαμβάνετε μέσω δορυφόρου όλα τα κανάλια του OTE TV. Το μόνο που χρειάζεται για να τα δείτε στην τηλεόρασή σας, είναι η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου και η σύνδεσή του με τον αποκωδικοποιητή της υπηρεσίας. Ακόμα έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε πρεμιέρες ταινιών μέσα από τα κανάλια OTE Cinema On Demand, και να δείτε για πρώτη φορά περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

image description

Αποκτήστε τώρα την υπηρεσία που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις και απολαύστε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας!